Onze wijnshop met met bar

winkel header

Vanaf 8 mei 2021 kunnen we jullie opnieuw in veilige omstandigheden ontvangen in de Surlie bar, weliswaar op het terras, om een glas te degusteren of een klein hapje te eten. 

Voorlopig zijn we open op:

  • vrijdag van 15u tot 22u
  • zaterdag van 14u tot 22u
  • koopzondagen van 14u tot 20u

Onze shop is open op vrijdag van 15u tot 18:30u en op zaterdag van 14u tot 18:30u.

We zijn ook dagelijks beschikbaar na telefonische afspraak in de Rijweg 151 in Herent  (tel: +32496 664 434)

Regelmatig zullen we wijnpakketjes voorstellen van een 5tal flessen met onze suggesties, voorzien van een bijgevoegde wijnfiche. Contacteer ons voor uw bestellingen en meer informatie.

  

OPHALING OF LEVERING

Kom tijdens de openingsuren gerust langs of mail je take-away menu van je favoriete restaurant, of je zelf samengesteld menu. We pairen dit met de bijpassende wijnen. Je kan ook gewoon even binnenspringen om flessen op te halen. Op basis van jouw smaakprofiel zoeken we de juiste wijnen.

Thuisbezorging is mogelijk en gratis in en rond Leuven vanaf 12 flessen of voor een aankoopbedrag van €150. Leveringen ver buiten Leuven bekijken we individueel. Je kan eenvoudig een mailtje sturen met je bestelling, we zetten deze dan thuis af, zonder dat je de woning hoeft te verlaten. Leveringen kunnen ook per post gebeuren.  Je kan altijd bestellen via de web shop of contacteer ons voor meer informatie.

 

 

.