Onze wijnshop en terras

Onze wijnshop

Een kleine gezellige wijnbar strookt niet met de beperkingen die we moeten naleven om ons te beschermen tegen het coronavirus.
Daarom hebben we besloten om de bar om te bouwen tot een wineshop en indien het weer het toelaat het Surlie-terras te openen om te proeven van de openstaande proefflessen of te genieten van een glas met vrienden of familie en een knabbeltje.

Wijnen per glas met fingerfood

Mousserend: Furlani, Johannizza,Trento,’19 
€ 6.50
Wit: Furlani, Moni, Trento ‘19 
€ 6
Conestabile, Case Sparse, Perugia, ’18 
€ 6
Rood: Furlani, Mino, Trento, ‘19 
€ 6
Conestabile, Case Sparse, Perugia, ’18
€ 6
Rosé: A.A. Possa, Rosé d’Amour, 5 Terre,’19
€ 6.50
Orange: Collecapretta, Terra dei Pretti, ‘17 
€ 8
Water ½ l. 
€ 3.50
Limonade: gember, munt, citrus 
€ 3.50
Olijven
€ 4.00
Gebrande amandelen   
€ 4.00
Eco aperobox: kaas, salumi, bruschette.. 
€ 10

    

 

 

Praktische info


De openingsuren van shop en terras zijn:
  • VRIJDAG van 16u tot 20u
  • ZATERDAG van 14u tot 20u

Je kan ons bereiken via mail, sms of per telefoon. Je kan al een selectie maken voor je langs komt via de webshop die we volop updaten.

Thuisbezorging is mogelijk en gratis in en rond Leuven vanaf 12 flessen.of voor een aankoopbedrag van €150. Leveringen ver buiten Leuven bekijken we individueel. Je kan eenvoudig een mailtje sturen met je bestelling, we zetten deze dan thuis af, zonder dat je de woning hoeft te verlaten. Leveringen kunnen ook per post gebeuren.  Je kan altijd bestellen via de web shop of contacteer ons voor meer informatie.

Regelmatig zullen we wijnpakketjes voorstellen van een 5tal flessen met onze suggesties, voorzien van een bijgevoegde wijnfiche. Contacteer ons voor uw bestellingen en meer informatie:

 

.