Nieuws over onze wijnshop en -bar

Gezien de omstandigheden zijn onze activiteiten wat ingeperkt. Om het huiskamergevoel te versterken en nu stilaan de lentezon ons terras komt opwarmen, kan een wijntje niet ontbreken.

Dit bieden we aan als mogelijkheden om wijnen aan te kopen: Onze bar is gesloten, de winkel is open na afspraak op vrijdag tussen 16 en 18u en zaterdag tussen 14 en 16u. Je kan ons bereiken via mail, sms of per telefoon. Je kan al een selectie maken voor je langs komt via de webshop die we volop updaten.

Thuisbezorging is mogelijk en gratis in en rond Leuven vanaf 12 flessen. Leveringen ver buiten Leuven bekijken we individueel. Je kan eenvoudig een mailtje sturen met je bestelling, we zetten deze dan thuis af, zonder dat je de woning hoeft te verlaten. Leveringen kunnen ook per post gebeuren.  Je kan altijd bestellen via de web shop of contacteer ons voor meer informatie.

Regelmatig zullen we wijnpakketjes voorstellen van een 5 tal flessen met onze suggesties, voorzien van een bijgevoegde wijnfiche. Deze week stelden we het volgende pakket samen :

De frizzante Brioso Bianco 2018 van Conestabile zit in de tonen van een natuurlijke prosecco, fijne zuren, fris en mineraal. Verrassend lekker, €16.

In wit proefden we de nieuwe verassende jaargang van Dounghi 2019 van Claudio Rosso van Cascina Roera dat in een nieuw kleedje is gestopt. Lichte Cortese/Arneis met een paar uur schilwerking. Proeft fris, floraal, aromatisch met een verlengde minerale afdronk. €13.50

In rood opteren we voor de zuivere Priscus 2018 van Podere Cassaccia. Een authentieke kruidige, sappige Sangiovese met zachte presente tannines uit Toscane, €17.50.

V for Victor 2018 van Canlibero, een orange wine met een tien tal dagen schilwerking op basis van 70% Trebbiano en 30% Fallanghino. Mooi gestructureerde stro- gele wijn, met smaak van geel fruit en aanwezigheid van exotische tonen. Mooi uitgebalanceerd met lange aanhoudende finale, €25.

Riveder le stelle 2018 van podere Sassi uit Narni op basis van Ciliegiolo is een fris, minerale fruitige rosé, €17.

Giovanni il pastore: olijfolie 500ml. €12.50

Contacteer ons voor uw bestellingen en meer informatie:

 

.